mandag 10. juli 2017

Byggeregler 2015

Direktoratet for byggkvalitet har utarbeidet en interaktiv veiviser på nett, der du kan teste om det du skal bygge er søknadspliktig:. Frittstående bod kan være opptil kvm, men bod som tilbygg kan være Kvm. Regjeringen har varslet at det skal bli enklere å bygge.

Her kommer en gledelig nyhet til alle som planlegger nytt anneks, lysthus, redskapsbod ol i 2015! Juli 20trer de nye byggereglene i kraft. Det er nye regler for hva du kan bygge uten å søke fra 1. For at bygningen eller konstruksjonen du ønsker å bygge skal være unntatt .

Den som skal bygge (tiltakshaver) har selv ansvar for . Endringene innebærer at det i mange praktiske tilfeller vil bli enklere og billigere å bygge, samt at prosessen . Under følger informasjon om hva du må søke om og hva som er unntatt søknadsplikten etter juli 2015. Se også veiviseren bygg uten å søke i lenke. Sanner minner om at det er viktig å sjekke kommunens plan for området der man . Forskriften har vært en av statsråd Jan Tore . Terskelen for søknadsplikt ble hevet og flere nye tiltak kunne settes i gang uten søknad til kommunen.


For de som har bygget etter de nye byggereglene fra 01. Før du starter bygging må du imidlertid finne ut hva, hvor og hvor mye du har lov til å bygge på eiendommen din. Nye og enklere byggeregler; Bygger naboen din uten at du har blitt varslet? Styret har mottatt forespørsler vedrørende de nye byggereglene i Norge som trer i kraft 1. Er du i gang med nye prosjekter etter innføringen av nye byggeregler 1. Veiledning til regelendringen er under utarbeidelse av statlig myndighet, og målet er å forenkle byggesaker . Husk likevel at det er ditt ansvar å sjekke om det du . Sjekk informasjonen om de nye reglene på Direktoratet for Byggkvalitet. Nye byggeregler vil gjøre det enklere for folk flest å føre opp mindre bygg på egen eiendom.


Sjekk hva du står fritt til å gå i gang med nå – og . For å vite hvilke regler som gjelder, kan du gå inn på hjemmesiden til direktorat for . Dette innebærer en større tillit til at den enkelte selv tar ansvar for å avklare at byggetiltaket er i . Dermed kan du sette i gang en rekke byggeprosjekter uten å søke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.