fredag 27. januar 2017

Trekkemaskin

Den splitter nye Lotto-maskinen gjorde 12. De er nå over millioner kroner rikere. Super Spin Elektronisk Trekkemaskin, brukes til alle typer nummertrekninger.

Sendes fra lager, Artikkel ikke lenger i katalogen. Super Spin Trekkemaskin, 4190 41900.

Trekkemaskin (Grundoburst 125G) med max trekkraft 1tonn plassert i trekkegrop. Gropens lengde er 7m og bredde m for maskin i denne størrelse. Vi beklager, vi har ikke ordet trekkemaskin!


Reidun Nerlan hun kom med elektrisk trekkemaskin fra Sagatun, så basar-. Et trekkeprogram som trekker tilfeldige tall.

Helt inne ved land er det boret et hull under havoverflaten, hvor kablene trekkes inn ved hjelp av en egen trekkemaskin. Lotterigeneralen sørget for en smertefri avvikling ! Denne gangen fikk hun litt assistanse av en ny trekkemaskin. Han etterlyste ”Skramlå”, laget si trekkemaskin ved basarar som Magne Frøysa laga ein gong. Det hadde kan hende vore den aller største . Vinsjer som kan spesialtilpasses eller leveres i standard utførelse. Men det vi gjør her er å trekke de nye ledningene gjennom de gamle med en trekkemaskin.


Vi graver kun opp punkter med en avstand opptil . I 19fikk vi vår første trekkemaskin og flyttet da løypen til Sognefjellshytten hvor den er fra mai til midten av juli. Mange spør om muligheten for å bruke våre lokaler. Til det svarer vi at vi gjerne låner ut lokalene så lenge det skal foregå aktivitet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.