fredag 27. januar 2017

Hengsler port

Jeg må prøve å få tak i kraftige hengsler til en etter forholdene stor og tung port, og jeg har ikke klart å beregne hva hengslene må tåle. Hengsler bør monteres i en stolpe som er solid nok til å ta vekten av selve. Hengslene bør få en distanse mellom stolpe og port på til mm.

Systemsikring og OSN gruppen tilbyr det største utvalget av låser, hengsler , dørpumper for alle typer grinder og porter. Dersom man ønsker selvlukkende port benyttes ikke 16mm stabler. Venstrehengsler, men kan antagelig greit modifiseres til høyrehengsler.


Fine hengsler i forbindelse med tømmerhus.

For å montere en port så skal gjerdestolpene ha stått noen dager for at sementen får tørket. Illustrasjon på port med hengsler og låsetapp. Pass på at begge hengsler har samme stramming på fjærene.


Også mye brukt på uthusdører og kjellerdører. Trenger du en ny port tilpasset din eiendom lager vi det på mål. Jeg har satt inn port nå på rekkverket på terrassen vår. Ellers må du kjøpe hengsler som er større, slik at akslingen kommer langt nok ut.


Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.

Order and buy Hengsler for port i eldre stil, at attractive price is possible through our online catalog. Skyveporten er motorisert med FAAC`s modell 721. Selvbyggerstolper med stenkledning og intergrert postkasse i anslagsstolpe.


To see more from Skjerdens Mek Verksted As on Facebook, or create an account. Stolpesko og lignende vil aldri gjøre dem stabile nok til å bære en port. I tillegg gir vi dem to sekker betong hver, . Betegnelse: Port (Betegnelse); Beskrivelse: Port med hengsler og lås . Hjem Verktøy og jernvare Jernvare, spiker, skruer og beslag Jernvare Hengsler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.