onsdag 7. desember 2016

Veggmontert tv

De færreste kan forestille seg et hjem eller et liv uten TV. For selv om noen av oss uten tvil er mer avhenging av bildeboksen enn andre, så er .

LED og Plasma TV (20- 2013); Passer også til Curved-modellene; VESA:. Solid og robust veggfeste for TV-er opptil tommer; Maksvekt: kg .

Det finnes ikke noe rett eller galt her, du henger TV'en i den høyden som passer deg best. Selv har jeg TV'en relativt høyt da jeg liker å ligge på . Hmmm, da er sjansen stor for at det blir en TV-benk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Med sikkerhetslås slik at TV-en ikke faller av festet.

Vi har den høyere nå som vi har en del større tv enn før, da vi hadde tv på tvbenk. Nå har vi tv på vegg over en sjenk, litt uvant med en gang, selv om den ikke er . Veggfester, projektorfester og høyttalerstativ for enkel montering av TV, projektor eller høyttalere. Bruk dette holdbare TV-vippefestet for å sikkert montere TV-en på veggen. Laget av solid jern, vil dette TV-festet ha en maksimal lastekapasitet på kg, og er . Som nevnt i en annen tråd ble det en LX50på meg.


Nå har jeg flyttet inn i ny leilighet og fått TV i hus, men ikke pakket ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.