onsdag 14. desember 2016

Små vaskerom

Ifølge nettestedet iVillage er det mange små grep man kan gjøre for å få et vaskerom både liten og stor forstår og nyter å bruke. Smarte løsninger som gjør klesvasken til en lek. I galleriet for tøyvask kan du se kombinasjoner av oppbevaring, hvitevarer, belysning og mye mer.

Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende lagringsplass til et delikat vaskerom på en helg. Meningen er at du skal finne ideer til ditt eget vaskerom, slik at det kan bli mer. Du kan også bruke noe så enkelt som små batteridrevne lys.

Små baderom kan være en utfordring når det kommer til innredning. Vi gir deg tipsene for hvordan du med enkle grep kan få plass til det du . Her er noen tips for både små og store vaskerom. Et godt planlagt vaskerom med luftige hyller, skittentøyskurver og uttrekkbare oppbevaringskurver gjør jobben . Den gamle varmtvannstanken hadde lekket vann inn under gulvbelegget, som måtte fjernes.


Ja, hvorfor ikke like godt lage et lite vaskerom i skapet også, når du først er i gang. Vi har et stort hus, men kun et bitte lite vaskerom. Er det noen av dere som har små vaskerom, som kan gi meg ca mål dere har på disse. Det er ikke mye plass å ta av og egentlig er det tenkt å .

Det kan stjele mye plass å skulle implementere et fullverdig vaskerom i hus eller leilighet. Plass du gjerne trenger til et ekstra soverom eller et . Det finnes en rekke ideer for små vaskerom for å gjøre dem funksjonell og tiltalende. Selv om rommet er et lite rom bysse vaskeri, er det fortsatt måter å gjøre det . Explore Elin Løkhaug's board Vaskerom ideer.


Små vaskerom on Pinterest, the world's catalog of ideas. Få gode tips til hvordan du kan utnytte plassen på små bad. Et lite bad kan bli vel så elegant som et stort.


Innredning til vaskerom til en fornuftig pris. Smarte vaskeromsinnredninger til små og store vaskerom. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.


Vaskerom - Linn BadVaskerom hvit glatt høyglans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.