tirsdag 13. desember 2016

Kombinert vaskerom og bad

Vi skal visst ha befaring på badet nede på mandag, kom litt . Vaskerommet i kjelleren ble totalrenovert og omgjort til et fint og funksjonelt kombinert bad og vaskerom på uker. Se de smarte løsningene på dette badet – vaskerommet er skjult i skap og skuffer.

Hvitt bad med servantskap og høyskap kombinert med fargerike håndklær og dusjforheng. Skravlesiden: Vi overtar snart en leilighet der vi skal pusse opp det kombinerte . Dette er et par bilder fra et prosjekt hvor det i en leilighet blant annet skulle lages et ekstra bad med plass til vaskemaskin. Håndklær og toalettsaker tar mer plass enn du tror.

Møbel - Kvifor ikkje kombinere vaskerom og bad? Våre frontar på Ingrid og vaskerom i kvit høgglans let seg fint kombinere. Noen bygger et slags kombinert baderom og vaskerom.


Oversettelsen av ordet vaskerom mellom norsk, engelsk, spansk og svensk. Husets andre bad er kombinert vaskerom, w. Romhøyde i bo bad og toalett må være minimum. VELKOMMEN INN: Inngangspartiet inneholder nå et kombinert bad og vaskerom. Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på. Her får du tips og gode råd fra skikkelige rørleggere.


Nytt bad og vaskerom i nytt hus – del – nrinteriørhjelp. Kombinert bad og vaskerom – nr – interiørhjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.