onsdag 7. desember 2016

Gipsplugger

En annen type plugg som ofte blir sittende igjen i vegger er gipsplugger, eller gipsankre som de heter på fagspråket. I tillegg finnes X-kroker, gipskroker, gipsplugger, takankere, T-plugger, gummiplugg og Duo-Max.

Man velger produkttype utfra tyngden på det . Har du vegg, tak eller gulv som ikke er i tre? Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes. Som nyhuseier av et hus bygget av treverk og gipsplater så er det ikke til å unngå at tidligere eier har laget ett og annet hull i veggen.

Borr et hull i veggen, dytt inn pluggen, skru inn en skru og heng opp bildet. Gipsvegger er forferdelig å henge opp ting på. Informasjon: Brosjyre over festemateriell til gips fra Expandet. Tilbyr skoing av hest, nye sko, og pleie av hov.


Søk etter gipsplugger stavanger ga Gule treff. Selger en ubrukt montasjetang for gipsplugger for en rimelig penge. Sammenlign tilbud på Gipsplugger i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Byggevarer ved hjelp av . Settet består av en spesialkniv for hulltaging, stk.


Altså, der jeg har flyttet sitter det igjen slike gipsplugger I veggen.

Jeg har tenkt å henge opp tilsvarende hyller . Du får gipsplugger som tåler MYE kilo og skal fint tåle og skjerm på vegg. Du må bare finne de som KAN plugger, altså ikke obs bygg . Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes,. Gipsplugger trengs for å få gjort jobben. XL-BYGG Asker Trelast er et komplett byggevarehus med blant annet trelast og andre byggevarer, og . Et nytt sett gipsplugger med en spesialkniv for hulltaking lanseres nå av Christiania Spigerverk.


Etter at hullet er skåret opp, trykkes pluggen inn . Vanligvis er det stendere hver 60cm bak gipsen. Ville aldri funnet på å henge opp en plasma med gipsplugger, hadde mistet mye nattesøvn da, . Gipsplugger Lørenskog - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Oppdaterte opplysninger for Gipsplugger Lørenskog registrert 19-11-2016.


Butikkene våre har et godt utvalg av skruer, spiker, kroker, gipsplugger, tau, kjetting, hengsler og beslag. Besøk en av våre butikker for å se hva vi har tilgjengelig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.