mandag 5. desember 2016

Finne stender i vegg

Har vært veldig fornøyd med den, finner stendere, metall og strøm så man kan merke opp å ungå å . Jeg skal henge opp TV´n på veggen og finner ingen jæ. Jeg brukte en enkel fra Clas Ohlson til å finne stendere hjemme hos meg .

Er jo 60-senter mellom stendere i vegger, hvis snekkern har fulgt. Halve skruen skal altså i veggen eller gulvet. Underveis når du måler og merker av hvor sviller og stendere skal skrus fast, bruk Ruuds triks: . For å finne ut hvor stenderne er i yttervegger, prøve noen enkle metoder.

Begynn på veggen hjørnet, som per definisjon, må inneholde stendere. En stenderdetektor kan være til god hjelp til å finne rett punkt mellom feste og vegg. Det beste er hvis du kan skru festet til to stendere, men . Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes,. Når platene eller panelbordene er på plass, skal du kanskje henge noe på veggen?


Til lette ting (fra cirka kilo til kilo): X-krok finnes med én,. Noen typer plugger og ankere må isteden dyttes inn i veggen før sparklingen. Skal du feste TV-en opp på veggen, bruk en solid treskrue og finn.


Er det en stender bak veggen, skal du unngå å bruke gipsskruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.