torsdag 8. desember 2016

Digitalt tegnebrett test

Kjøp best i test tegnebrett billig i nettbutikkene. Nå har du sikkert fått testet ut Cintiqen din enda mer siden du skrev dette . Wacom oppdaterer Intuos-linjen med tegnebrett som kan styres med fingrene.

Les Også: TEST: Sony A51– flotte bilder, kjelkete betjening. I dag er det noen få nettbrett på markedet som har digitale penner. Mest kjent er kanskje Samsungs Galaxy Note-serie.


Denne appen lar deg bruke iPad-en som tegnebrett til Mac-enfévr.

Digitalt tegnebrett – hva bør man tenke på? Jeg kom nettopp hjem fra en kamerat som hadde tegnebrett, så nå er jeg fast bestemt på å kjøpe slik selv! Men er det vanlig at en først tegner for hån for så å legge det inn på dataen og tegne på nytt der digitalt? Her var en liten test jeg gjorde for (5!!) år siden . Jeg og flere av elevene mine hadde enkle tegnebrett som ble brukt flittig, men stoltheten forsvant fort og ble erstattet av en enorm misunnelse . Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Wacom MobileStudio Pro and TRIED AND TESTED!


Hos Pixmania finner du supre priser på Tegnebrett-produkter. Wacom er fortsatt den største tilbyder av gode tegnebrett, – men det er kommet .

Mar Test avfukter: Det norske batbladet Seilas skrev mars en lang. Etter en noe heftig diskusjon om bruk av digitale tegnebrett onsker jeg a . Vi har endelig fått testet iPad Pro-pennen. Når man er vant til å bruke tegnebrett, føles det feil med et nettbrett.


Fjorårets store buzz blandt digitale illustratører dreide seg om lanseringen av Wacoms Inkling. Kongen av digitale tegnebrett hadde nemlig . PPT-presentasjoner, mikroskopkamera, digitale tester og andre studentaktiviserende metoder som vi oppdager etter hvert . Et avansert tegnebrett som gir deg en herlig frihet når du skaper mesterverk, og gjør at du kan løfte ditt kreative digitale arbeid til et nytt nivå. Mulighetene er mange og morsomme med et digitalt tegnebrett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.