tirsdag 17. mai 2016

Stellebord til vegg

Det finnes mange forskjellige har jeg funnet ut, så litt forvirret faktisk. De har et på IKEA bla, som ser helt ok ut, og prisen er definitivt ok - ser at . Se beste pris på Babydan Manhattan Vegg Stellebord.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi leter desperat på nettet her etter et vegg-stellebord som IKKE er fra Brio eller Ikea. Stellebordet festes på veggen og bordet kan felles opp. Når barnet vokser og blir større kan du i stedet bruke denne som et .

Kjøp Carena, Stellebord for vegg, Gålö, Hvit Carena på nettet. Du finner også andre Barn Baby produkter fra Carena hos Lekmer. Vi har dessverre ikke plass til stellebord på badet, og må gå for et som kan henges på vegg. Har kikket litt og liker Brio sitt veldig godt mtp.


Sammenlign tilbud på Stellebord vegg i kategorien Babyutstyr fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Babyutstyr ved hjelp av . Så små at den eneste muligheten er vegghengt stellebord. Hvordan er det å montere et vegghengt stellebord på en flislagt vegg? Et vegg hengt stellebord som går ned til gulv slik at større barn kan klatre opp selv.


Oppfellbar plate av kryssfiner med kanter.

Uåpnet helt ny Stellebord til veggmontering. Ligner den som er på bildet, men ikke fra IKEA. Ei venninne av meg ønsker å kjøpe veggopphengt stellebord.


IKEA har stellebord til å henge på vegg, men ikke noe som passet inn på vår baderomsvegg. Her er to stellebord som ikke tar ekstra plass. Det andre festes på veggen og kan slås ned.


Har du et stellebord som står fritt på gulvet,er det også en mulighet å ha tre vegger oppe og la én vegg ligge under matten, slik at babyen ligger tryggere. Stellebordspesialisten tilbyr Robust, ett stellebord av veggmodell for offentlig miljø. Stellebordet monteres på veggen og er utstyrt med en dempende gassfjær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.