onsdag 18. mai 2016

Skjenk svart

Stort utvalg av svarte skjenker i fx høyglans eller massivt tre. Her får du alltid rask levering og service i toppklasse. Flott hvit skjenk i flott romantisk stil, med skuffer, og dører. Moderne skjenk med dører, lakkert i svart høyglans. Et flott møbel i høyglans møbelserien Milano.


De to praktiske skuffene er perfekte for små ting. To åpne hyller for oppbevaring av ting du ønsker å få tak i raskt og enkelt.

Rask leveranse på Portland Skjenk - Svart. Se vårt store utvalg av Skjenker til gode priser. Skjenken vil gi rommet en unik og elegant karakter. Sortbeiset med glassdørerB: 13cmD: cmH: cmFinnes også i oljet eik og hvitt.


Skjønn, rustikk skjenk i vintagestil fra Nordal. Skjenken har to glassdører, en hylle innvendig, og selve rammen er malt svart for å få et elegant uttrykk. Skjenk i vokslakket eik, topp i høytrykkslaminat. Bredde: 1cm, dybde: cm, høyde: cm.


Skapets mål er: Bredde: 6 dybde: 3 høyde: 45.

Kjøpe selge, Svart skjenk i beiset eik heltre med stålramme under. Dørene er topphnengt og med magnetlukking, og skjenken er montert med hjul. Finér, Hvitoljet eik, Hvitoljet eik sokkel 9NOK.


Mattlakkert eik finér , Dust green lakkert hylle, Svarte ben 7NOK. Forventet levering desember 20ved bestilling nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.