tirsdag 17. mai 2016

Sierra snøfreser

Vi har reservedeler og slitedeler til Sierra snøfreser. Rød modell: Zongzhen motor og blå modell: . Sierra snøfreser HK hjuldrevet (100069) by Egenprodusert - Sierra snøfreser HK hjuldrevet UTSOLGT !

Sierra snøfresere er solgt i Norge siden 2005. Vi har service og delelager -Vi sender også hele Norge med Norlines. Sierra snøfreser med sterk og lettstartet . Sierra snøfreser hk Snøfreseren er ca år gammel, men har kun gått ca timer.

Den har stått på terrassen på hytta I Trysil og blitt brukt til å rydde snø herifra. Sierra snøfreser med sterk og lettstartet 4-takts motor fra anerkjente Loncin. Besøk vår hjemmside for oppdatert informasjon om åpningstider og mere . Vi har deler på lager til de fleste snøfresere med Loncin og zongshen motor.


Er positiv både til rask levering og kundeservice . Denne instruksjonsboken dekker alt du bør vite om betjening og vedlikehold av investeringen din: HSS655. Start-Siden Nyhet: Sierra HK Snøfreser . For en tid tilbake var det tid for å kjøpe snøfreser og omstendig som jeg er, måtte markedet undersøkes. Liste på alt sierra snøfreser Fra Gadyet.

SNØFRESER DELER Spee Tms, Sierra, Blizzar Loncin, Z. Til salgs: Sierra snøfreser med sterk og lettstartet 4-takts motor fra anerkjente Loncin. Sierra maskiner er solgt i Norge siden 2005. Snøfreser (eller snefreser på riksmål) er et redskap med motor og roterende.


Snøfreser - posted in Diverse selges: Har en Jacobsen hk snø fres stående. Jensen Valter Christian - Stamnes Håkon, icon, Ford Sierra RS Cosworth 4x A 1:36:5 +2:+1:34. Vi hadde et sant helvete med vår kliss nye Stiga snøfreser med hp.


Mulig jeg har vært heldig med min 20Sierra Loncin da, eller så har . Sierra Aggregater Høytrykksvasker Motor deler Sierra snøfreser 13HK Sierra tools mindre verktøy Diverse produkter Byggtørkere BS Meny BS . Ingen kan med rette si at disse kina snøfreserne holder høy kvalitet. BETYDELIG bedre en utgangspunktet, og når kvaliteten overgår prisen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.