onsdag 18. mai 2016

Knagger til entre

Her finner du et stort sortiment knagger, kleskroker og hengere fra populære. Du vil motta en bekreftelse som inneholder din personlige rabattkode til . Flotte knagger som du henger i forskjellige høyder.

Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike . En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. En knagg kan brukes til både bilder og klær.

Knagger på veggen til våte jakker og regntøy kan også være en fordel, slik at det våte tøyet ikke henger inntil jakkene i garderobeskapet. Her finner du det du trenger innen kroker og knagger til ba kjøkken, soverommet eller gangen. Lurer du på hvordan du skal montere produktene, ta gjerne . Massevis av praktiske kroker og knagger til barneklærne, som jo flyter rundt på barnerommet. Lekre varianter med barnevennlige motiver - og rimelige priser!


Tilpass løsningene du velger i entreen, til alle medlemmer i familien. Velg knagger i ulik størrelse, og plasser dem i forskjellige høyder slik at . Ikke skap, hyller eller knagger til å henge eller legge fra seg noe på. Ikke greit å legge klær, håndkleet osv på gulvet.

Rom til RomÅpningstider: Mandag til Fredag 10-Lørdag 10-16. Tre har klart struktur, beskyttes med silkmatt lakk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av cookies som beskrevet i vår Cookie Policy. En stor og romslig entrè med god plass til både sittegruppe, knagger til klærne, hyller og skap.


Bak fotografen er inngang til soverom og rett frem er døren til . Arc fra J-me er en elegant hylle og knagg i ett som du kan bruke i entréen din. Bruk den eventuelt som knagg til yttertøy. Dots knagger fra Muuto er en serie med større knagger i varierte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.