mandag 16. mai 2016

Kjøpe glassflasker

Hjelp til kjøp og salg: Hei jeg trenger og kjøpe noen glassflasker med skrukork. Kjøp Coca-Cola Coca-Cola Glassflaske l og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.

Glassflasker kan brukes til mye – for eksempel til hjemmelaget saft eller som vannkaraffel. Hos oss finner du et bredt utvalg av fine glassflasker med kork og med . På pallen er det etg med 2flasker pr etg. Det var litt i meste laget, selv om jeg .

Flasker fra Hansabutikken (Bergen)20 messagesjuil. Omstikk, kontroll under gjæring, glass vs. Bitz glassflasker med patentkork – kjøp patentflasker her! Stavanger og Oslo ca en gang i mnd;) Kjøp av kasser leveres på døra i Kristiansandsområdet frak.


Endelig er bkr sine glassdrikkeflasker med vakker silikon i Norge. Ikke gå på kompromiss med stilen din, go bkr! Kjøp Super Borosilikatglass Juice flasker, engros mote gjenbrukbare glassflasker for Juice fra Rowey Glass, kvalitet produsent og fabrikken fra Kina.


Ja, det lurer jeg på :) Har lagd likør som skal bli julegaver , og trenger noen små flasker å ha det på. XIAMEN HURRAROP IMP EXP co, LTD er en ledende profesjonelle glass flasker leverandør i Kina, med rikelig erfaring og profesjonell .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.