fredag 13. mai 2016

Indianerfjær

Indianerfjær Hodebånd med indianerfjærRi i det ville vesten som Geronimo med dette flotte hodebåndet med fargerike indianerfjær. Flott Mohawk Indianerfjær for enhver indianer. Passer ypperlig til våre indianer kostymer For riktig effekt husk vannmaling til fjeset.

Storslagent hodeplagg for deg som vil være høvding. Stilig og fargerik fjærprakt som passer for såvel karneval som for lek og morro. Fjærene er festet til en bøyelig plate og er påmontert strikk for enkel montering på . Slik gjør du: Sett indianerfjæra på hodet!

Rubens Skattkammer har alt av masker,parykker og sminke til karneval,temafester og utkledning. Hatter og annet utkledningstilbehør finner du hos Lekekassen. Bakerst i en roteskuff i hodet dukker det opp en bildeserie fra Babiekins magazine. Bloggeren mermag har laget indianerfjær av farget kartong.


Din plassering (nærheten): (endre din plassering).

Søk etter indianerfjær sandnes ga Gult treff. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter . Indianerfjær ved sanitetslegens hus, Gardermoen. Stilig hodepynt med fargerike fjær som passer perfekt til indianer kostymet.


Store fjær i mange ulike farger, i kompinasjon med hvite, små fjær. Passer perfekt om du skal på cowboy- og indianerfest .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.