mandag 18. april 2016

Utleie tepperenser

Blindheim Industriveg 60Ålesund (Møre Og Romsdal). Fargerike Meyer leier ut tepperensere som kan brukes til å rense tepper, møbler, bilseter etc. Vi kan hjelpe deg med verktøy for å gjøre jobben lettere. Vi har en Tennant 12tepperenser for korttidsutlån i Trondheim og omegn.


Ved utleie av våre maskiner må et sikkerhetsdepositum betales ved henting av. Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere tepperenser til et bestemt . Tepperenser instruksjon - Duration: 3:23.

Du kan også ringe eller sende sms til eller 74 . Utleie av Tepperensere i Oslo timer - 199kr inkl. Hvis jeg virkelig hadde brukket foten og måtte bruke krykker. Burde jeg da bli støtt over at noen barn lekte med krykker selv om de var friske? Send forespørsel om leie via nettbutikken.


Legg produkter i handlekurven og vi sender deg tilbud! Kärcher Puzzi 1er også veldig effektiv på møbler, madrasser og . Vi har flere Hagerty tepperensemaskiner til utleie. Helgepris: Kr 40- Maskinene er meget enkle i . Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS. Kantsliper, Rondellsliper, Støvsuger Kärcher, Teppestripper, Tepperenser, . Liftutleie,maskinutleie, utleie av verktøy, kompis utleie, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.