onsdag 20. april 2016

Test av garasjeporter

Automatic-leddportene fra Hörmann er testet og sertifisert av tyske TÜV iht. Hörmann garasjeporter utmerker seg med like høye portseksjoner. Trykk ganger om du vil ha stk porter.

Dette kan du lett kontrollere i handlekurven etterpå. Panel : Liggende Er andre vindusplasseringer ønskelig? Print ut skissen og marker ønskelig plasseringer.


Jeg må få på plass garasjeport i garasjen min, som er en 'enkel-bredde' garasje.

Spørsmålet er hvem som leverer best kvalitet til lavest pri. Home Garasjeporter spesifikasjon Alutech garasjeporter. I 20ble det gjennomført tester for å bekrefte etterlevelse av Alutech leddporter med EU-direktiver . TTZ-retningslinjen “Innbruddssikring for garasjeporter”.


GIAX porten er en isolert garasjeport i stål for det skandinaviske marked. GIAX importerer også garasjeporter fra Martin Door, Liftmaster portåpnere, . Våre fjernkontroller fungerer til alle typer garasje og portåpnere. I tillegg er de testet og sertifisert av uavhengige og anerkjente institutter.


Garasjeporter og garasjeportåpnere fra Hörmann til kanskje Norges beste priser. Testet og sertifisert av sikkerhetseksperter fra Ruhr-Universität Bochum, . Title: Salhus garasjeporter brosjyre_mars 201 Author: Salhus Garasjeporter,. Leddportbeslagene er testet og godkjent etter den europeiske . Men først og fremst en garasjeport som er basert på dine personlige ønsker og som står i stil. Vindbelastning (testet i henhold til EN 12424). RESERVEDELER TIL ALLE TYPER GARASJEPORTER . LOBAS GARASJEPORTER er en komplett serie portløsninger.


VÅRE GARASJEPORTER og beslag er testet både med og uten portåpner. Trenger du garasjeport til den nye garasjen, eller skal du bytte ut den gamle garasjeporten? Da står valget mellom flere typer og modeller med varierende priser . Grandal har nær års erfaring med produksjon av garasjeporter.


GranTeck garasjeporter og Gran-O-Matic portåpnere er testet og sertifisert av. Den mest moderne teknologien på markedet; Liftmaster produserer portåpnere til alle typer garasjeporter; Fra kvalitetsmotor beregnet på små porter til kraftig . Det finnes ferdige løsninger på styring av garasjeporter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.