onsdag 20. april 2016

Syltestrikk norgesglass

Brukes til sylteglass slik som norgesglass osv. Silikonringene passer til nye og gamle Norgesglass i tre forskjellige størrelser: liter, liter og liter. Så i en kortevareforetning av den gamle type som har alt - der fikk jeg tak i syltestrikk - så det lages da fortsatt.

Spesifikasjoner Pakken inneholder stk. Gummistrikker syltestrikker for sylteglass som norgesglass. Tagger: gummi norgesglass Røde gummiring syltestrikk gummistrikk Gummistrikker strikk sylte . Her ser du firkantede sylteglass av god kvalitet, og syltestrikk følger med.

Litt egeninnsats gir deg smaken som varer lenge. Har fått tak i Norgesglass, men gummiringene manglet. Rø flat gummiring, laget for bruk på Norgesglass.


Produsert av Mjøndalen Gummivarefabrikk, seinere Viking-Mjøndalen . Leeeenge siden sist jeg kokte eget #villbringebærsyltetøy! Bra at jeg hverken hadde kastet #norgesglass, #syltestrikk eller syltetøytrakta. Her ser du firkantede sylteglass av god kvalitet, og syltestrikk følger.


Bufretliters norgesglass komplette med syltestrikk. Her har jeg brukt gamle Norgesglass til oppbevaring av trådsneller,.

På kjøkkenet har et lite Norgesglass fått følge av noen gamle sølvskjeer,. Sylte- gummistrikk for sprettert og norgesglass. Glasset har også en tilhørende syltestrikk.


Ringen har rifler på toppen, som gjør at . Ringene brukes til å holde vakuum i norgesglass og muggen ute. Sylteringene, mer kjent som oransje syltestrikk, er brukt til spretterter i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.