fredag 15. april 2016

Presisjonssirkelsag

Når du trenger å sage med presisjon – i tre, plast, mykt metall eller fliser! Northmark presisjonssirkelsag på 4W med tilbehør. Er du av den handy typen som liker å gjøre ting selv?

I så fall er dette verktøyet noe for deg! Denne FERM CSM10presisjonssirkelsag er den perfekte hjelpen for saging av gipsplater, fliser, tre, plast og aluminium. Presisjonssirkelsag på 4W med tilbehør Er du av den handy typen som liker å gjøre ting selv?

Liten sirkelsag med mulighet for forskjellig typer blad. Forvandler Dremel-verktøyet til en presisjonssirkelsag for fine, tydelige og rette kutt i alle tretyper. Ideell for laminat og parkett eller tynne . T restøvtestet i henhold til TRGS 5ved FPH. Instrukcja obsługi precyzyjnej pilarki tarczowej.


Operating instructions for precision circular saw. FERM Presisjonssirkelsag 400W – CSM10VidaXL. Denne FERM CSM10presisjonssirkelsag er den perfekte hjelpen for saging av gipsplater, fliser, tre, . Dremel Minisag Forsats 6Funksjoner og fordeler Forvandler Dremel-verktøyet til en presisjonssirkelsag for fine, tydelige og rette kutt i alle trety.


Presisjonssirkelsag 4W Nøyaktig saging av plater, rør m. For å kunne bearbeides ethvert materiale er dreiemoment, turtall og optimal bor av stor betydning. Med Metabo har du alltid den riktige maskinen for hånden. Bruksanvisning ( MB - pdf) - Read more about batteriet, bruk, akumulatora, charger, verktyget and klingan.


La description de ce résultat n'est pas disponible en raison du fichier robots. Den er nøyaktig som en bordsag og hendig som en sirkelsag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.