tirsdag 19. april 2016

Monter vestby

Dagens unge prioriterer badekar foran dusj når de pusser opp badet. LES OGSÅ: Ta et bad før du legger deg - for søvnens skyld. Det er ikke lett for en mann på å kose seg i et for lite kar hvor vannet knapt når opp til .

Selv et lite rom kan bli et funksjonelt baderom med de riktige produktene. Drømmer du om badekar men har et lite baderom kan en badekarskjerm være en god . Her får du tips og inspirasjon til syv forskjellige badekar i alle. Har du liten plass, men orker ikke tanken på å bo uten badekar, kan et lite sittebadekar .

Sju kvadratmeter rommer alt et bad behøver. Dusj, badekar, dobbel servant, et toalett og et stellebord! Du kan fint sette ditt personlige preg på et lite bad og gjøre det mer luksuriøst. Kanskje har det tidligere stått et badekar under vinduet som du nå vil erstatte . I dag deler jeg av mine beste tips til små bad! Selv om badet er lite er det fortsatt mulig å få plass til et badekar.


Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte. Har du lite bad men vil likevel ha badekar – velg badekar med . Det perfekte badekaret til ditt bad finner du hos oss.

Enten du vil ha et stort badekar for hele familien, eller et enkelt lite badekar med plass til en person. På bare seks kvadratmeter kan både badekar, stor dusj, vegghengt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.