onsdag 13. april 2016

Mandolin kjøkken

Du kan være så flink med kniven du bare vil. Men selv profesjonelle kokker tyr til mandolinen når de skal skjære syltynne skiver av matvarer. Det perfekte kjøkkenredskapet for å skive og strimle grønnsaker, rotgrønnsaker, ost med mer.

Med stativ og holder som beskytter fingrene. MANDOLIN: Jevne fine skive av løken, eller kanskje potetstaver til pommes frites? Et helt lite elektrisk kjøkken i en og samme maskin.


En mandolin på kjøkkenet, hjelper deg med å skive poteter til gratengen, eller strimler grønnsakene dine ukomplisert og effektivt!

Kjøkkenutstyr: Slik velger du mandolin - DinsideFLERE TING PÅ ÉN GANG: Ønsker du mer enn bare en mandolin som kan skive frukt og grønt, finnes det flere. En robust og profesjonell mandolin laget i hard plast og rustfritt stål. En kraftig stavmikser fra Bamix for bruk i det profesjonelle kjøkken. De ferdigkuttede ingrediensene samles i oppsamlingsskålen. Sammenlign tilbud på Kjøkkenredskap mandolin i kategorien Kjøkkenredskaper fra en rekke nettbutikker samlet på . Zyliss Kutter Mandolin og Julienne Denne Zyliss håndholdte kutter er er en bestselger.


Det har alle de essensielle funksjoner til en mandolinekutter, og i tillegg . KJØKKENREDSKAP: Det er ikke bare dyre kjøkkenmaskiner som sørger for fantastisk mat. Et annet redskap i samme sjanger er mandolin. Mandolin med innstilling fra chefn, mandolinen er sammenleggbar. Ultraskarp og smidig mandolin fra Microplane som både lager skiver og strimler.


Med en enkel knapp justerer man tykkelsen på . En mandolin er et kjøkkenredskap som en blant annet kan skive grønnsaker på. En mandolin består av en skjærebrett, 2–dm lang og ca. Mandolinen du vil finne på de fleste kjøkken er nettopp den som er.


I bildets senter: Tynne skiver av stangselleri fra mandolin som har hatt 30 . GRØNNSAKSKUTTER MANDOLIN Hjem og kjøkken KJØKKEN KJØKKENREDSKAP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.