torsdag 14. april 2016

Ljå biltema

Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Teller pengene mest, bør du gå for Biltema GT1 til knappe 8kroner (Biltema.no).

Lett å bruke, gode resultater, og med støttehjul. Samme materiale som på hjulene man kvesser ljåen med på gamle gårder. Inn i bilen igjen og GPS plottet inn på Biltema i Motala.


Biltema har ein variant, men den er neppe sjølvgåande, og i tillegg brukar den blybatteri.

Min batteri- klipper ( fra Biltema) klipper lett ett mål. For tak i det på clas Ohlson Eller var det biltema :hm0. For meg er ljå, buesag og god machete viktig.


En ypperlig løsning er limanker: Biltema har en to-komponent tube du setter i en vanlig fugepistol. Bryne for sliping av ljå, sig kniver osv. Jeg har aldri hatt så skarpe kniver som nå. Både Biltema og Clas Ohlson har diamantbryne som ser ut som en .

Så då blir det ljå til bakke, og batteri til gjerde. Noen som kjenner seg igjen når biltema stenger om minutter? Kniver, økser, ljåer og tappjern blir rasende kvasse etter en omgang på sliperen.


Biltema har en til 50 med bånd og slipestein. Pumpekanne, såpe Biltema Sperrebånd Avbiter Record Gummiklubbe Stanly Rive Fiskars Rive Fiskars Rive Fiskars Rive Fiskars Ljå Brusletto co Ljå . I gamle dager da bonden slo gresset med ljå så ble ljåen slipt på en. En gammel 10-øring fra 193 og deler av ett gammelt ljå- eller . Men du klarer deg også med store tvinger som skrues til så hardt at du ser mænn mæ ljå`n. Så jeg har både kniv og ljå for hånda og en laaaang klepp til å røske løs taustumpene.


Har en biltema avtrekker med den glipper hele tida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.