mandag 18. april 2016

Inspirasjon lamper

Vi i Christiania Belysning har jobbet med belysning i over år, og brenner for det vi driver med. Dette engasjementet har vi lyst til å dele med dere som besøker . Belysning og lamper er mer enn bare en praktisk installasjon i hjemmet.

Vi gir omgivelsene våre form og karakter med belysning. Det gjør at mange av oss fristes til å kjøpe en lampe som strengt tatt ikke løser . Før du velger lampe skal du finne ut hva slags belysning du har behov for. Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen.

Patera miljø Copy (2) of 90145_1b_PH Artichoke. Vi er totalleverandør av alle typer belysning og lamper. Vi har lagd en oversikt med kataloger du kan bla igjennom og få inspirasjon før du kjøper! Bilder fra Lyse Ideer Oslo AS, Karenslyst Alle 1 Skøyen.


Jeremy Cole finner sin inspirasjon i hjemlandets flora - Aloe serien er inspirert av Agave planten, en tropisk kaktus. Jeremy Cole har designet en lampe for hver . Elektroportalen Elpo gir inspirasjon, råd og veiledning om muligheter og design innen belysning, lysdesign, lys, lamper, lysbrytere, kontakter og elektrisk . Belysning lamper på nett - tips og inspirasjon til din nye belysning.

Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Det skulle vært gjort for flere år siden, men dere vet. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Dette håper vi kan bidra til inspirasjon og kreativitet!


For å teste et nytt produkt og i forbindelse med adventstiden laget vi en stjerne i eik med aluminiumsprofiler . Posts about Inspirasjon written by rta087. Jeg må ha nye lamper i spisestuen, så hvorfor ikke lage den selv? Må ha, var gjerne å ta litt hardt i, men de vi har nå . Jeg er veldig fan av to like lamper over spisebordet, men synes det også er fint med to lamper over. Dersom man syns det er upraktisk med lamper som henger lavt ned over.


Lampen Radon fra Lightyears kan vippes ned slik at den skaper en. Når det gjelder interiørbelysning kan vi tilby et stort utvalg av lamper til alle rom. Vi har lamper som passer inn både i tradisjonelle og moderne hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.