tirsdag 12. april 2016

Inne skyvedør

Plassbesparing er et av de viktigste argumentene når man velger skyvedør. Dørblad kan monteres i innbygd karm i veggen eller som en . Vi har så langt teikna inn ein del skyvedører hos oss; dels for å spare plass, dels for å kunne ha litt store opningar mellom rom som godt kan .

Skyvedører i glass, glassdører og glassvegger. Moderne design, enkel montering for vegg og tak. Fleksibelt og mange spennende varianter i . En skyvedør tar heller ikke opp plass, hverken inne eller ute når den står åpen.

Alle våre skyvedører leveres som en ferdigsamlet enhet og har såkalt heve-skyve . Skyvedører kan gi deg et ekstra rom og en mer fleksibel planløsning. Han har hatt ingeniører inne for å forsikre seg om at taket faktisk vil tåle . Produsenten leverer motiver i meget detaljert og høy kvalitet, på glasskvaliteter godkjent av myndighetene for bruk innendørs. Dører fra Byggmakker er laget for å vare, når du handler her kan du være sikker på at din nye dør oppfyller de strengeste krav til form og funksjon.


Selger komplett skyvedør med pocketkarm (inne), mål 210x165. Skyvedører er plassbesparende og gir bredere tilgang til rom. Dette kan være praktisk der større ting skal inn og ut, der det er stor trafikk eller av andre hensyn.


En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på.

Bygg dine egne skyvedører, til avskjerming av rom eller garderober. Modell 2er en måltilpasset skyvedør som passer deg som vil ha en riktig pen og prisgunstig dør. Swedoor tilbyr skyvedører av ypperste kvalitet.


Besøk våre nettsider her og finn en skyvedør som passer deg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.