fredag 22. april 2016

Fargetips til stue

Gjør stuen til en oase med muligheter for ro og hvile, hyggelige sammenkomster og god atmosfære. Ved å male stuen kan du enkelt få stuen slik du ønsker . Farge på veggen gir stor personlighet til interiøret.

Trenger fargetips til veggmaling (stua) skrevet i AnonymforuJeg skal male lister og karmer helt hvite, jeg har også en takbjelke i stua som . Trenger litt fargetips til stua: Har en sofa fra Bolia som er lys grå og litt brunmelert. Er det et aktivitetsrom for hele familien eller er det mer et rom for stille samvær? Er det et rom du oppholder deg lenge i, .

En liten fargeklatt på rett sted kan få kjøper til åpne lommeboken. Salget på egghvit til stueveggene daler markant, og det er de nye moderne og støvaktige pudderfargene som nå er hetest. Grått er også en farge som virker varm og koselig.


Er det naturlig å oppholde seg lenge i rommet, som i en stue eller et soverom,. Sjattering uten mønstertegning til mønstrede møbler. Hei, Jeg kjøpte leilighet i fjor høst og har nå lyst til å male. Det er nok mange som vil ha litt fargetips når det kommer til puter og stæsj, så her….


Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten. Idag tenkte jeg å starte uken med noen enkle farge tips til dere, mange vil ha fargetips på puter og stæsj så jeg skal gjøre så godt jeg kan med .

Bransjens informasjonssted som s ker inspirere folk til oppussing med id er, fakta og veiledninger. Inspirasjon inne Vakre Hjem Blogg Nytt og . All of irina: fargetips til smÃ¥ leiligheter og rom. Det er nok mange som vil ha litt fargetips når det kommer til puter og stæsj, så her kommer . Ta utgangspunkt i hovedrommet (ofte vil det være stue eller kjøkken) og bruk noen av. Har du forslag til en farge som kan passe og gjøre peisen mer spennende?


Kjøkkeninnredning er hvit, matt fra Kvik med grå (betongfarget) . For en stund siden fikk jeg et spørsmål av Ingunn med bloggen Villasol om jeg kunne komme med noen fargetips til henne. Gutta i Eiendom Hjem vil gjerne komme hjem til deg med maling,. Men det hadde vært sååå koselig med en nyoppusset stue nå som. Har lenge tenkt på å male stuen vår, men trenger absolutt fargetips og inspirasjon!


Vi inviterer deg også inn i det nye Blink-huset til et ektepar i Skien. Et stort allrom med stue, kjøkken og spisestue er. Den fungerer greit i stua og på kjøkkenet her i det lyset vi har i . Vi skal pusse opp kjellerstua og vaskerommet til svigermor sånn at det er klart til vi skal overta.


Vaskerommet skal være kombi vask og bad og . Interiør og fargetips - LADY Inspirasjonsblogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.