tirsdag 12. april 2016

Egenvekt trelast

Byggevarer, trelast, gipsplate, sponplate, isolasjon, listverk, mur, sement, hobbyplate, terrassebord og kledning. Treets styrke og lave vekt gjør at det egner seg godt som konstruksjonsmateriale også i fleretasjes hus. Forskjellen i lengdekrymping kan være forårsaket av en over- vekt av . MøreRoyal er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for behandling. Den trenger aldri maling eller beis, og innehar unike . Det legges først og fremst vekt på kriterier som har direkte innflytelse på styrke og.


Alt fra terrassebord og trelast til konstruktive formål til innvendige paneler og.

MAXBO har det meste av trelast og byggevarer for den som skal bygge nytt eller . Bruken av CCA-impregnert trelast som kledning er mest. Benyttet egenvekt for impregnert trevirke i denne rapporten er. Gran Tre - Utvendig kledning, innvendig panel, trelast, pellets.


Leveres i storsekk med vekt på ca 8kg. Byggeprosjektet ditt starter allerede hos trelasthandleren. Følger du denne guiden er du sikker på at få med deg riktige bord hjem.


I forhold til trelast i grove dimensjoner er Iso rettere og mer nøyaktig. Romerike Trelast AS produserer store mengder flis og bark pr år.

Romerike Trelast AS lanserer nå et helt nytt konsept for distribusjon av flis. Man slipper at containeres egenvekt reduserer vogntogets lasteevne, samt å frakte . Treflis el trespon av bartrær til produksjon av papirmasse el . De ulike treslagenes egenvekt er avgjørende for CO2-potensialet i selve trevirket. CO2-ekvivalenter per kubikkmeter trelast.


Romerike Trelast benytter en industriell presse til å lage rundballer med flere typer flis. Vekt og antall løs kubikk pr ball varierer med typen flis. I tillegg binder 1m³ trelast ca tonn CO2-ekv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.