onsdag 13. april 2016

Duftdispenser

Microburst 30er et af de mest effektive duftsystemer til neutralisering af lugte, og leveres i et kompakt design indeholdende et elegant doseringssystem. Med VisionAir sikres et lugtfrit og indbydende rum. Den nye refill-teknologi er udviklet til at fjerne dårlige og uønskede lugte i rummet.

Med VisionAir sikres et lugtfrit og indbydende toiletrum. Fjerner dårlige og uønskede lugte i rummet. De naturlige olier er europæisk udviklede og nye . Startpakke, VisionAir LC med dispenser, refill og batterier,.

En frisk duft af citron, hver gang du åbner lågen. Meget drøj - indeholder op til gange; Passer til alle opvaskemaskiner; Testet og godkendt tilbehør . Küchen- und Haushaltsartikel online - Duftdispenser Style in Edelstahloptik programmierbar zur Raumbeduftung. Tork Aduftdispenser fra Elevation serien, til opfriskning af luften i mindre rum.


Enkel programmerbar duftdispenser som passer godt til toiletter og baglokaler . Manuel duftdispenser med lås til gel duftblokke m. Batteridreven med propel, som sørger for jævn fordeling af dufte. Der er ikke nogen produkter i denne kategori. ABENA Duftdispenser, Katrin Ease, til refill, sort, Varenr.

Sortiment an Geräten zur Geruchsneutralisierung und Beduftung von Räumen. Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet, webstatistik og for at forbedre brugervenligheden. Når du benytter vores website, giver du samtykke til anvendelsen . Duftdispenser i moderne design til bilens ventilationsspjæld.


Er dere klare til at Mattilsynet kommer på Smilefjes- . Sie sind hier: Home Duft Duftdispenser Duftdispenser Micro Burst. TCell duftene er designer udviklede af professionelle dufteksperter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.