fredag 15. april 2016

Diamant hullsag

Hullsag med diamantskjær, holder og senterbor. Tenkte forsøke ta hull i grunnmuren min med en hullsag med.

Har nå kjøpt lite hullbor med diamant som erstatning for senterboret, håper det . Bor og hullsag for fliser og benkeplater av stein. Diamant tørrbor 60mm for hulltaking i fliser. Hullsag med diamantkornsutstyrte kanter, for ekstremt harde materialer som porselen, byggestein, keramiske fliser, støpejern eller glassfiber.

HULLSAG DIAMANT MM 49323996- Miniatyrbilde #1. Hullsag er et suverent verktøy når du skal ha store, nøyaktige hull. Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.


Sortimentet består av et bredt utvalg hullsager med ekstrem styrke og holdbarhet i ulike. Den lager rene hull i de fleste flistyper. De kommer i stort sett alle diametre selv om jobben kan bli . Kjøp Hullsag 105MM billig i nettbutikkene. Produktinformasjon; Produsentinformasjon; Dokumentasjon.


Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Hullsag Diamant harde fliser og betong Diameter 63mm. Core-Bit HM Hullsag Core-Bit Hardmetallhullsag har med rette fått navnet ”Japaner bor”. De blir produsert i Japan og er veldig mye brukt av håndverkere i Norge . En totalløsning for hulltaking i porselen, keramikk, granitt, marmor, glass, skifer, glassfiber og sement.


Diamanthullbor for drill, God til harde fliser, Bør kjøles med vann under boring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.