fredag 22. april 2016

Bygge driftsbygning

Oppføring av ny driftsbygning i landbruket er søknadspliktig etter Plan- og bygningsloven. Skal du gjøre andre vesentlige endringer, reperasjoner, bygge tilbygg . Mange har en agenda når man skal bygge ny driftsbygning.

Driftsbygning i landbruket er et uthus som rommer mange ulike funksjoner. På 1970-tallet fikk mange bønder anledning til å bygge nye driftsbygninger hvor . En driftsbygning er en bygning som er nødvendig i forbindelse med driften av en. Oppføring, endring og reparasjon av driftsbygninger i landbruket, herunder. Søknadsblankett utfylt slik at det viser hvordan bygget oppfyller krav i plan- og . For driftsbygninger er denne siste gruppen i loven kalt ”alminnelige.


Dersom det f eks bygges i to etasjer, vil byggets grunnplan maks kunne . Vi leverer byggesett etter kundens spesifikasjon. Vi bruker MøreRoyal Royalimpregnert kledning som standard i våre element, men vi kan . Skal du opføre en avls- og driftsbygning i forbindelse med landbrug, skal du altid. For å bygge ny driftsbygning eller tilbygg til eksisterende bygg må en få godkjent byggesøknad av kommunen. Skal man oppføre driftsbygning i et område som . Ellers har jeg jo fortstått det slik at man må involvere profesjonelle for å få bygge noe over 70(?)mi disse dager.


Skal du bygge, rive eller endre en driftsbygning? Med driftsbygninger i landbruket menes bygninger for drift til jordbruk, husdyrbruk, seterdrift, hagebruk, gartneri, . Jeg har i denne oppgaven jobbet med å planlegge en ny driftsbygning med. Romprogram for delen av bygget som skal være korntørke og kornlager. Skal du bygge over 10m² driftsbygning, er den ikke en alminnelig driftsbygning i lovens forstan og du må sende inn full søknad etter pbl. Driftsbygning i landbruket, landbruksgarasje.


Det har blitt strengere krav til hva driftsbygninger skal ha av. Et bygg skal deles opp i brannceller for å hindre rask spredning av røyk og brann, . I august 20var vi på Agrisjå på Stjørdal og snakket med flere leverandører av bygg, innredning, fóranlegg, melkerobot, m. Bør få bygge ny driftsbygning, men bør ikke rive den gamle. Gata fordi eierne har behov for en ny driftsbygning med plass til maskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.