tirsdag 19. april 2016

Barnesikring til vindu

Teknisk forskrift krever at vinduer i bolig som er montert høyere enn i første etasje skal ha barnesikring som ikke hindrer at vinduet kan brukes som rømningsvei . Barnesikring AS har 2forhandlere fordelt på lan med tilsammen produkter fra leverandører. Anbefalt barnesikring - Trygg og Sikker ASSikre vinduer med barnesikring. Vil du lufte med åpent vindu kan du montere en vindusgrind i åpningen.


I nyere tider er det blitt utviklet vinduer med et eller flere håndtak (!) på. I byggverk med krav om universell utforming skal vindu og andre glassfelt i. Vindu i byggverk der barn kan oppholde seg skal ha barnesikring fra og med .

TEKfor å identifisere, sortere og gruppere krav til vindu og dør. Gjelder krav til rømning (hvis brann) kontra vindu med krav til barnesikring. Gasstenner med vindu som gjør det lett å se om man må etterfylle gass.


Sikkerhetsbrikken festes i glidehengslet i ett H-vindu og er en effektiv dirkesikring og barnesikring. Tenk sikkerhet, og husk å bestill barnesikring på våre rams og topphengslete vinduer. Barnesikringen monteres innvendig på karm. Sidesving vindu likner mye på sidehengslet, men har en ekstra detalj som gjør vinduet. Vinduet kan leveres med barnesikring, men dette er ikke standard.


Div utstyr til sikring av skap, vindu og stikkontakter.

Teknisk Forskrift på punktet som omhandler barnesikring av vinduer. Sannsynligvis et skudd i blinde, men folk her inne har greie på de rareste ting. Saken er at leiligheten vår har noen (nokså trekkfulle) H-vinduer fra åttitallet.


I tillegg til Bykle sitt stilrene design, har vinduet også mange andre fordeler. Barnesikring som hindrer at barn brenner seg eller legge ting på varme. Reduserer faren for at barn skal kunne åpne vinduet. H-vinduet sidesving har samme funksjon som toppsving, men dette åpnes sideveis.


Leveres med barnesikring som også fungerer som vaskesikring og . Krav om sikkerhetsglass for å unngå knusing?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.