onsdag 24. februar 2016

Plater til kjøkkenvegg

Alloc kitchen wall børstet aluminium slett. Foretrekker du et rent og minimalistisk kjøkken? Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater.

Det er bare å lime platen på veggen, og den er klar til bruk. MAXBO tilbyr ulike kjøkkenløsninger fra både Marbodal og Harmoni. Enten du skal bytte ut deler av kjøkkenet eller om du ønsker et helt nytt kjøkken! Bare lim platen rett på veggen, og den er klar til bruk. Det er mange elementer som skal på plass og en jungel av ting . FARGEKLATT: Velger du en fargesterk glassplate kan det friske opp.


Slike plater kommer med mange ulike uttrykk som betong, mur, . Vi leverer bakplater etter mål til ditt kjøkken. Vi leverer plater i klar akryl på størrelser opp til x meter uten skjøt (max mål 3040x2030mm).

Vi anbefaler en tykkelse på mellom og mm avhengig av hvor stor platen er og hvordan den skal. Bygger 14-20mm ut fra vegg og har lavt strømforbruk. I våtrom stilles store krav til fuktbeskyttelse.


Normalt er våtrom en jobb for fagfolk, men med panelplater med innebygget membran blir . Her er tipsene som gir deg nytt kjøkken til en brøkdel av budsjettet. Nå har du også muligheten til å legge litt ekstra i platen, dersom budsjettet . Se det store online utvalget av Kjøkken hos BAUHAUS. Særlig benkeplater til kjøkken er et etterspurt produkt. Noe som er viktig både på et kjøkken og et bad.


Vi lagerfører et utvalg av plater i kompositt. Se inspirasjonsbilder av baderom, kjøkken, gang, soverom og uterom. Finn aktuelle fliser, parkett eller laminat fra Right Price Tiles.


Vi har lagt opp til et enkelt, stilrent og solid kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.