onsdag 17. februar 2016

Metallhimling

Generelt om metallhimling Generelt om metallhimling I praksis er betegnelsen metallhimling en felles betegnelse på utførelse i aluminium. Metallhimling - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Oppdaterte opplysninger for Metallhimling registrert 30-8-2016.

META`s produksjonsenhet som ligger i Ålen i Sør-Trøndelag har produsert metallhimling siden starten i 19og kjøletak siden . Kjernearealet rundt trapp utføres med plassbygde vegger som er malt. Metallhimling i kontorsonene nærmest korridorsiden. Avdekningsplate avslu es med oppkant mot gulv, oppkant mm bred og mm o.

Resultater for Metallhimling ; omtaler fra kunder , priser, kontaktinformasjon, åpningstider fra Metallhimling søkeord. Vi leverer alt innen metall himling, klemkassetter, ilegsskassetter, korridorkassetter, spiler, tre spiler, panel og sikkerhetshimling. Hunter Douglas har førti års erfaring med produksjon av metallhimling. Den kan leveres i aluminium, stål, kobber og strekk metall, i alle typer fra . Himlinger av metall Metallhimling blir levert i både aluminium og stål, og kjennetegnes med lang levetid.


I kantine og møterom er det perforert metallhimling. I foaje og sosiale soner er det spilehimling av bjørk. Metallhimling er beskrevet med EI30-krav . Enten dere ønsker en enkel mineralullhimling eller har kreative ønsker og skisser av en metallhimling, så er vi rett partner.

Uttrykket metallhimling brukes generelt, både på aluminium og stål. Oppdrag: Metallhimling Omsetning: mill. Besøk: Baker Østbys vei 1 13Rud Post: Postboks . Montasje av systemvegger i gips og glass; Tømrerarbeid; Ansvar for fremdrift og logistikk på prosjekter. Her finner du oversikt over våre produkter og tjenester.


Meta har produsert metallhimling siden starten i 19og kjøletak siden 1990. Markedet er næringsbygg, offentlige institusjoner, skip- og offshore. Dette innebærer jobb med blant annet T-profilhimling, metallhimling og gipshimlinger.


Det vil også være arbeid med systemvegger og glassvegger. Fiberhimling; Metallhimling; Gipshimling; Trehimling; Klimahimling; Andre himlinger. Ta gjerne kontakt med oss her hos PSS så hjelper vi deg vurdere hvilken . META`s produksjonsenhet som ligger i Ålen i Sør-Trøndelag har produsert metallhimling.


Våre satsingsområder: Metallhimling, innetak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.