mandag 15. februar 2016

Justerbare søylesko

Brukes for å støtte pilarer og stolper i byggekonstruksjoner. Justerbare stolpesko som brukes som understøtte av stolper og dragere som skal . Jeg har støpt nye stolper til veranda etter drenering.

Jeg kjøpte justerbare stolper på Biltema så det skulle være en grei sak å hente inn evt. Søyleskoen støpes fast i for eksempel betongfundament da du . EN JUSTERBAR STOLPESKO er særlig fin til terrasser. Høyden kan justeres enkelt, også hvis fundamentet gir seg litt.


ESSVE Stolpesko Type BH høy, brukes til å understøtte påler og bjelker som skal festes i betong eller stein. Den justerbare stolpeskoen brukes i de tilfeller man . Jeg skal bygge ut og renovere en terasse, og i den forbindelse har jeg tenkt å sette inn nye justerbare stolpesko på de søylene som er der i dag . HERO stolpesko består av et komplett program justerbare stolpesko som kan justeres til 2mm vertikalt etter montering, uten at trevirket trenger løftes av. SØYLESKO JUSTERBAR PVDB VARMGALVANISERT. Disse beslagene er meget godt egnet til terrassebygging, der det ønskes en justeringsmulighet i høyden . Vi fant ingen treff som passet søkefrasen Justerbare søylesko.


Er du sikker på at du har stavet Justerbare søylesko riktig? Solpeskoen er justerbar i bredde for raskt og effektivt kunne tilpasses materialets tykkelse.

Plint finns i to ulike høyder og tre ulilke stolpesko. Støperør, plank og beslag er billigst på Byggmax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.