onsdag 17. februar 2016

Hvitt brett

I barnehagen til småen har de sånne hvite brett med små huller så man kan trykke forskjellige farger med dubbedingser formet som småsopper . Et nytt fantastisk brett til embossing, du lager enkelt esklusive kort. Lag flotte festkort Klikk på bildene fra utstillingen i england. Architectmade forvalter en kolleksjon designet av noen av Danmarks fremste designikoner, som Utzon, Kjærholm, Juhl og Hans Bølling.


Sorter etter popularitet, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Dette armbåndet har strikk og er meget tøylig.

Et fint trebrett i rektangulær form der kanten er i lyst tre og bunnen i hvitt. Brettet blir en fin detalj i kjøkkenet og perfekt å servere mat . Lekkert klassisk brett i hvitmalt tre, med lekre trehåndtak fra Halvor Bakke. Vinn premie: Hvitt brett, Arrangør av konkurranse: Olle Eksell.


HK Living marmor brett - Marmor brett i hvit marmor, mål 38x18x2cm, med avrundede kanter. Brett med 'cuisine'-print i hvitt, som skaper ekte fransk caféstemning, hos Louis Ludvig. Pulverlakkert vogn med løse brett som er enkle å løfte i og av vognen. Arrangøren for denne konkurransen er Olle Eksell, og konkurransen avsluttes søndag 6.

Mikrobølgeovnen ga fra seg et pling, ogut kom et lite, hvitt brett med en brun guffe. Hun så skeptisk på det, og vi lo begge to. Nål med hvit perlelignende kule stukket inn i . Lekkert brett med huller i sidene og metall håndtak i hvit emalje Kjempefint til sommerlig interiør :) Str 30x40cm. Smart bord som kan brukes som brett – passer overalt!


Brettet er produsert i hvitmalt pil limtre med forkrommet understell. Glass med blått mønster, skåler med oransje prikker og et brett med fargerikt mønster. IKEA 365+ skål, avrundede sider hvit Diameter: cm Høyde: cm. Flott kurv i hvitt stentøy; Samler dine redskaper; Kan vaskes i oppvaskmaskin.


Hvitt er klassisk, men avispapir eller tapetrester er også spennende. Brett sammen på midten, og skråklipp endene. Mål: 450x305mm Farge: Hvitt Materiale: Polypropylen.


Kantinebrett i plast 450x305mm, hvitt Et godt og . Nydelig fat, hvitt og litt slitt bølget kant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.