mandag 15. februar 2016

Glassvegg ute

Levegg i glass, glass vegg, interiørglass. Glassfagkjedens glassmestere hjelper deg. Ring 80eller send inn kontaktskjema.

Ved eventuell knusing vil denne økte spenningen resultere i at glasset granuleres i små biter. Skulle uhellet være ute vil denne type glass ikke føre til kuttskader. En kald vind kan gjøre det utrivelig ute på en ellers fin solskinnsdag på terrassen.


En foldedør i glass og aluminium er en praktisk løsning som gir maksimal.

Glasset opphever grensene mellom ute og inne, og fasaden kan . Skyvedører i glass er den aller viktigste bestanddel for de som ønsker å skjerme. Vi anbefaler våre skyvedører med doble glass. Hvorfor skal jeg velge Veranda skyvedører til mitt nye uterom?


Skyvbare ”rammefrie” glass gir spennende romløsninger der grensen. Støy er et økende miljøproblem som skaper mistrivsel og et dårlig arbeidsmiljø. Lyddempende glass er løsningen når eksterne støykilder er problemet, enten i .

Sverige, høy kvalitet og design,til meget konkuranse dyktige priser. Leveres i alternative glass, mm herdet glass U-verdi mm herdet. Rustfritt,Stolpefritt eller Aluminium, beregn pris og bestill direkte! Vi har isolerglass spesielt beregnet til lyd- og støydempende formål. Vurdere å sett opp glassvegg for å skjerme ytterdøren for vind.


Stopper plagsom trekk og vind; Hev og senkbar levegg i glass; Til terrassen og balkongen; Manuell heve og senkefunksjon; Motorisert . Her er det maksimal fokus på store flater i glass, og minst mulig stolper og profiler som forstyrrer utsikten. Vi jakter nerven og magien i det å sitte ute. Enten du er på jakt etter en skreddersydd dusjløsning, ei lekker glassdør, et luftig rekkverk – ute som inne, glass i gulv, trapper eller tak, glass over kjøkkenbenk . Vi skifter hele vinduer, isolerglass ,glass over kjøkkenbenk, speilløsninger,.


Vi har smekre men samtidig robuste skyvedører i aluminium og glass. Dørene skyves over hverandre og opptar ikke plass inne eller ute i åpen stilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.