tirsdag 16. februar 2016

Gammelt furugulv

Det er mye sjel i tregulv, men de trenger som regel litt omsorg for virkelig å blomstre. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Mange synes sprekker er noe av sjarmen med et gammelt gulv.

Men siden sprekkene er av såpass størrelse, er det forståelig at du ønsker å . Det er en stor og støvete jobb å slipe ned et gammelt plankegulv. Til gjengjeld blir resultatet flott, og du sparer fort noen tusenlapper på å gjøre det selv.

Vil du ha et nytt uttrykk på tregulv eller parkett, trenger du ikke å bytte det ut. Her måtte vi inn å høvle av gammel maling før vi kunne begynne å slipe. En liten gang skulle ha likt gulv slik at vi fikk spesiallaget opp disse . Svaret er ja, men det kreves ofte spesialutstyr og en del ekstra tid og innsats.


I gamle bygårder er det ikke uvanlig å finne flotte, gamle . Det er forøvrig ingenting i veien for å beise et gammelt furugulv for å få det. Men det er jo veldig mørkt - så mørkt er kanskj eikke fint på gulv. Bør du velge lakk, voks, såpe eller maling til tregulvet?


Men maling er perfekt til et gammelt markspist og skadet gulv, og du . Få tilbud fra flere leverandører fra Stord. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Gulvet er nylig slipt, men det ble påført feil type olje etter sliping.


When did the bedside reading sconce morph into a pendant? Sconces are much preferred over a table lamp, which I tend to find clunky both visually and .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.