tirsdag 17. november 2015

Vinkelchuck

Sätts fast på skruvdragaren och förlänger samt gör att man kan komma åt med bits i vinkel. Hej Vet någon om det finns någon vinkelchuck samt excenterchuck som är universal och passar till de flesta skruvdragare.

För alla Festool skruvdragare med FastFix-system, förutom CXS. För att borra och skruva runt hörn, med . Festool Vinkeltillsats FastFix DD-AS - För alla Festool C- och T-batteriskruvdragare med FastFix-system, förutom CXS. Vinkeltillsats GWA FCgör att du kan jobba flexibelt i trånga utrymmen. Lättanvänd – GWA FCgår att låsa i olika lägen (360°) utan att ta av tillsatsen från . GWA FCgör att du kan jobba flexibelt i trånga utrymmen.


Fri Frakt Ny Vinkelchuck för Bits 105° så man kommer åt med Bits i Vinkel Underlättar arbete i trånga utrymmen. Vinkelchuck för Bits 105° grader komma åt med bitsen i vinkel. Detaljer: Underlättar arbetet i trånga utrymmen; Man sätter fast den på . Vi hjälper dig att hitta rätt vinkelchuck Elverktygstillbehör och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Måste ha tag i en och undrar om det finns en billigare än festool. Vinkelchuck till Slagborrmaskin AEG BSB18CBLTillsats för kantnära skruvning.


Passar till AEG slagborrmaskin BSB 18CBL.

Vinkelchuck skruvdragare från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Vinkelchuck skruvdragare hos AllaAnnonser. Settes fast på skrutrekkeren og forlenger, i tillegg til at den gjør at man kan komme til med bits i vinkel. Med denna vinkelchuck kommer du åt skruvar som vanlightvis inte går att komma åt på annat sätt än med en liten skruvmejsel. Bizline - BIZ 7800- VINKELCHUCK - 1640814.


Logga in för att kontrollera priser och lagersaldo. Vinkelchuck för bits - FELDER , Kvalitet och precision från Österrike. Vinkelchuck för bits Gör en vinkel-borrmaskin av din borrmaskin! Vinkelchuck AU DR Lämpar sig för maskintyperna: för DR E FF, DRP ET FF, DRP 20-E FF Beskrivning: För upptagning av höga vridmoment För .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.