torsdag 19. november 2015

Sveise gass

Beskyttelsesgasser til sveising er enten inerte (MIG) eller aktive (MAG). Inert i dette tilfellet betyr at gassen ikke reagerer med sveisebadet eller den smeltende . Hvis du vil vite hvilken beskyttelsesgass som passer best for ditt sveise- arbei kan du få. Helium (He) er en inert gass, det samme er argon. AGA, ESAB, Kemppi, Elga, Binzel, Lincoln electra, Yara.


Blei usikker på hvor det passa best å poste dette så da gikk det i Jeep :D Har ei fin 20L Argonflaske i garasjen. Jeg har anskaffet meg et lincoln sp 170-mig apperat. Det finnes også liters flaske å få kjøpt av denne gassen, samt andre gasstyper også. Beskyttelsesgasser for sveising deles inn i ulike grupper basert på . Vil nok tro at ren COgir en dårlig sveis samt at . Har selv en større ESAB Sveis, men har bare brukt den med flusstråd hittil,. Sveising gass: MIG MAG TIG TAG oksygen acetylenDette får bli en sticky om de ulike alternativene.


Tess i Verkseier Furulundsvei, har også gass. Jeg bruker Cosom sveisegass, er det lettere å få fylt? Et lite tips er å se etter brukte sveiseapparater på Finn, ofte følger det med gassflaske, . Gass-sveising, metode for manuell smeltesveising av metalliske materialer, der varmekilden er termisk energi fra en gassflamme.

Gassveising har en betydelig fordel ved sveising av rør, spesielt utendørs sveising av rør opp til mm godstykkelse. Gass-sveising er absolutt best, men dette fungerer på små. Vil påstå at det er bedre å sveise med en tynn elektrode tråhvis du har en . Stavanger: Det var ikke fyrverkeri, men sveisegass fylt på vanlige ballonger som ble antent da bilen med fire ungdommer eksploderte i Bjerkreim nyttårsaften. Trenger Sveisegass - posted in Teknisk Mekking: Har fått låne en gammel mig-gass flaske som sjefen min eier.


Yara Praxair er stolt av sin nyhet MigMa, sveisegass på flasker med 3bar trykk og integrert regulator med reduksjonsventil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.