fredag 20. november 2015

Innebygd toalett krav

Beskrivelse Tetti kasse 22x60x1cm for vegghengt toalett er en ferdig. Bakgrunnen for å gjennomføre disse testene er krav som er satt i . Dermed flesker man til med et toalett med innebygd sisterne. Et annet krav ved sanitæranlegg er at eventuelle lekkasjer skal kunne oppdages lett. Dette vanskeliggjøres dersom cisternen bygges inn i . Det står følgende i Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK10) § 13-20.


Men vi har et innebygd toalett med sisterne bak veggen. Egentlig skal vegg toalett ha membran under vanntank nå, med fall. Forskrift om tekniske krav til byggverk” (TEK10) presiserer kravene.


I rom med vanninnstallasjoner men uten sluk, f. I byggverk med krav om universell utforming skal, i etasjer som har bad. Det finnes krav til badet ditt som du må oppfylle om du skal pusse opp. Når du installerer et innebygd toalett eller sisterne i veggen må du . I arbeidsbygning skal minst ett bad og toalett i hver etasje oppfylle krav i annet ledd. Vi tok derfor frem en serie som imøtekom alle kundens krav. Et vegghengt toalett sammen med Nautic armstøtte gjør rengjøringen lettere, men også bruken for . Så vakkert kan det bli på badet med vegghengt toalett.


Hva slags tekniske krav for veggmontert toalett var det den gang? Del en av serie på to artikler hvor du lærer hvor raskt og enkelt du selv monterer et vegghengt toalett. Skal toalettet skiftes, så skift til et rengjøringsvennlig vegghengt toalett. Er det et krav at det er tilgang til sisternen? Et vegghengt toalett gir enklere renhol men er en større installasjon enn et gulvstående.


Bygger du nytt bad i en eksisterende bolig er du fritatt fra kravet. Hensikten med de målgitte kravene er å sikre at toalett lett skal kunne benyttes av personer som benytter rullestol eller rullator. Fall til sluk i våtsoner er ikke tilstrekkelig, fordi det er krav om fall på 1:minst.


Drenering fra kasse for vegghengt toalett er ikke etablert. Gulvelementet har i tillegg ferdig innebygd fall mot sluket og. Vegghengt toalett monteres i henhold til leverandørens anvisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.