tirsdag 17. november 2015

Honda tromsø

ADRESSE Stakkevollveien 6 92Tromsø . Vi ga ingeniørtalentene våre en helt ny utfordring. Traasdahl AS holder til i moderne lokaler på Skattøra i Tromsø. Vi er autorisert Nissan, Honda og Porsche forhandler.


Siden 199 har vi vokst oss til å bli den største bruktbilforhandleren i Midt Troms. Traasdahl AS: KUNDEMOTTAKER PORSCHE OG HONDA Vi søker etter kundemottaker for Porsche og Honda til vårt verksted. KUNDEMOTTAKER PORSCHE OG HONDA Vi søker etter kundemottaker for. Søk etter honda verksted tromsø ga Gule treff.


Harstad Dyrøy Skjervøy Kåfjord Storfjord Lyngen 0 . Honda er et av verdens mest driftsikre og pålitelige bilmerker. Finn verksted for EU-kontroll, Årlig service, Rustbehandling, Biloppretting, Billakkering, . Vi er merkeverksted for Honda, Nissan og Porsche. Vi har nå annonser i motorsykkel for Honda i Tromsø fra Finn.

Det er Honda som utpeker seg mest i Tromsø. Japaneren er på topp med 3utgaver, som gir en markedsandel på 1prosent. Honda Motor Limited Malmö, Tromsø, Norway. I april i fjor tok han steget og investerte i en Honda snøfreser til 35. Book Honda Rental in Tromso at guaranteed low prices.


Wide range of vehicles available in the Honda car group.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.