torsdag 19. november 2015

Elektrisk skrape

Ved ommaling må underlaget være rent, tørt og fast! Gammel løs maling må fjernes når døren skal males om. Elektrisk skraper for rask fjerning av materiale.

Med den elektriske skraperen Skil 77blir det enkelt å fjerne maling, sparkelmasse, flisefuger, . Det er en god skrape med et skarpt blad som gjelder. Jeg kjøpte slipemaskin, og elektrisk skrape, men det er håndkraft som er best. Finnes det noen teknologisk nyvinning som gjør skraping av hus bittelitt mindre slitsomt?

Bosch PSE 1E - Elektrisk skrape og stemjern til f. Dette er langtekkelig og ensidig - er det noen som har et godt tips for å skrape huset mer . Skil Masters 77er en kraftig elektrisk skraper som leveres i en kraftig Skil Masters-veske med femten blad. Med denne elektriske skraperen blir det enkelt å . Elektrisk varmepistol arbeider under høy temperatur (4- 1000º ) er brannfarlig og kan medføre sviskader. Kjøp SKRAPE MS2- WISENT online hos BAUHAUS. Er det relativt lite(m2) kan en elektrisk skrape gjøre halve jobben for seg, men den blir nok slitt ut så forvent å kast den. Kanskje jeg skulle få meg en skrape til det grøvste.


Hvilken type elektrisk skrape har du brukt?

Leste forresten et sted at det var viktig å file av . Skrapen er utrolig effektiv og fjerner absolutt alt. Hastighetsregulering for tilpasning til harde og myke materialer. Elektrisk skrape funker bra, helt inn på plasten. Ser ikke vakkert ut, men det gjorde ikke vinylduken heller.


Det finnes flere verktøy som brukes for å skrape maling, som en skrape molding,. Hvis du arbeider på metall, kan en stålbørste festet til en elektrisk drill fjerne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.