fredag 23. oktober 2015

Vedskjul tegning

Helseminister Bent Høie (H) må trolig rive et vedskjul som han og ektemannen har bygd ved hytta i Bjerkreim. Jeg har opplevd akkurat det samme i vinter, og skal begynne å bygge bod med en gang snøen har forsvunnet. Håkastul, Tegne ny vedskjul, do, Tegning må avklares med LF.

Type tegning: Vedskjul Shelter 4. I vedskjulet var det hoggestabbe, øks og koks. Inne i huset var det som regel en svart komfyr. ET HUS TO FUNKSJONER GARTNERBOD om sommeren VEDSKJUL om vinteren Dette er.

Forenklet byggemelding er en søknadstype der du med godkjenning fra naboene kan sende inn tegninger og søknad til kommunen. Historiske tegninger: Planskisse ØSD- arkiv: hist tegninger, 190 19og 1921. Liten gårdsplass mot nordøst med et vedskjul.


Gjenoppbygging av vogn- og vedskjul på B. Skaugum gård Fotograf Wilse, Anders Beer – 1932. Her fylles inn mer beskrivelse, bilder, kart, tegninger, andre illustrasjoner osv. Vedskjul skal oppføres som angitt i tegning som følger søknad av 20. Vi vet at alle er enige med oss i at det bør lede til Riksrett når statsråder bygger vedskjul på flere kvadratmeter uten å ha sendt de nødvendige .

Detaljer på vedskjul, Rate, Lønset, Oppdal, Sør-Trøndelag. Boka er gjennomillustrert med fargefotografier og tegninger. Klikk på det lille bildet for å se tegning fra boka (1984).


Rundt tunet ligger våningshuset, et kombinert vedskjul og hønsehus med kjeller under og en låve. Ingen dekning der, men du har grillplass, vedskjul, og en utedo der. De første tegninger og bilder vi har der bygningen vises er fra 18og. Det gis tillatelse til riving av bestående snekkerverksted og vedskjul.


Garasje, badstue, vedskjul, anneks, redskapshus og lignende kan. Du må først søke på en forhandler av trelast. Velg et fylke (län) i nærheten av der du bor (på andre siden av grensa), og så får . Det ble bygget med en skolestue og en gang og et vedskjul. Gulvet under benken fremstår mer som et vedskjul da dette er oppbevaringsstedet for en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.