tirsdag 20. oktober 2015

Speil barnerom

Velg blant sesongens Speil i mange ulike modeller. Sola som skinte i et lite sminkespeil, var nok til å sette gardinene i full fyr. Martin er veldig gla i å stå å se seg i speilet, så tenkte kansje vi kunne sette opp et speil på rommet hans, men er det så forsvarlig?

Barneseng og barnemøbler til barn og ungdom. Stort utvalg, ulike serier i alle prisklasser. Jeg er på jakt etter et speil som passer på gutterom (år), men vil jo selvfølgelig at det ikke skal gå i tusen knas når gutten min dunker en leke i . Et kjempesøtt speil til barnerommet i hare-fasong.

Ser du etter ideer til innredning av barnerommet? Nordsjö sin fargedesigner og nybakt mamma Marieke van der Bruggen viser hvordan du kan innrede . D : 4cm Y : cm G : 7cm Speil D :cm Y: cm G : 7cm. D : 4cm Y : 8cm G : 8cm SPEIL D : cm Y : cm G : cm. Vi holder på å gjøre om et soverom til barnerom til gutt på år. I rommet er det en skyvedørsgarderobe med speil, som vi gjerne skulle bli kvitt.


Bøker Magasiner Designobjekter Hjemmekontor . Ute etter et råfrekt Minions-speil til å ha inne på barnerommet? Eller kanske et superlekkert husformet speil fra stilsikre og populære Alice Fox?

Denne varen er utstilt i vår butikk på Holmen Senter. Gjør barnerommet enda muntrere med vårt sortiment av rimelig dekor til barnerommet! Vi har alt fra veggdekorasjoner til morsomme speil. Her finner du speil som passer like fint på badet, soverommet, i gangen eller til og med i stua.


By Lassen – View speil, 70×70; Speil View hvit i 56xfra By Lassen. Jeg har nesten alt, men det jeg virkelig ønsker meg, er en spillautomat. Norges mest inspirerende interiørbutikk i over år.


Stedet interiørstylistene hendvender seg for inspirasjon. Her finner du lamper som passer over baderomspeil, men også over speilet i entréen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.