mandag 26. oktober 2015

Sigdal bad uno

Uno bad er en baderomsmodell med slett front i hvit MDF med rett ytterkant. Modellen leveres med mulighet for vitrinedør uten sprosser med glassvalg, klart . En gjennomgående og vakker stil som du trives i og gleder deg over.

La deg inspirere og skap den helheten som kler deg best. Sigdal har baderom som skreddersys etter dine behov. Se alle våre baderomsløsninger i ekte, norsk kvalitet.


Carlsen Fritzøe har Sigdal bad i Sandefjor Skien og Kristiansand.

Modellen leveres med mulighet for vitrinedør uten sprosser med . Uno er en prisgunstig modell som gjør at du kan koste på deg et plassrikt og funksjonelt rom med mye benkeplass og smarte . Boligen kan leveres med ekstra bad i underetasjen. UNO bad fra Sigdal: Slette fronter i malt MDF. Images from Studio Sigdal Fredrikstad on instagram.


Sigdal kjøkken er i dag en av Norges mest kjente produsent av kjøkkeninnredning.

Vi leverer alt fra skreddersydde kjøkken-, bad- og garderobeløsninger til den . Badet i første etasje har innredning i Uno-serien fra Sigdal, dusjkabinett og vegghengt toalett. Kjøkkeninnredningen er av typen Uno fra Sigdal, med slette, hvite fronter. Sigdal type Uno, farge hvit, Elektrisk anlegg og belysning: Utvendige persienner:. På bad leveres lyslist over speil og downlighter i tak. Del ved å sende en epost til en venn: Error.


Bad: Baderomsinnredning Sigdal Uno, i samme utførelse som . I over år har den norske produsenten Sigdal jobbet med design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.