tirsdag 15. september 2015

Voks til parkett

Dette er en type voks som gjerne brukes for å reparere denne type for skade på parkett og kan utføres av alle uten å ha noen spesielle . Hardvoks-olje er basert på naturlig olje og voks. Helst en som gir deg en parkett som reflekterer din personlige stil.

Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. Rengjøring: Gulvet holdes rent med fuktig klut, og bortslitt voks erstattes ved at du en . Dette bjørkegulvet ble behandlet med olje og voks for år. Eventuelle små sprekker på parkett (ikke mellom planker på et plankegulv) kan fylles med TUNNA .

Følger du denne instruksjonen, forsvinner mest sannsynlig knirken i parkett. Parkettprodusenter som legger voks i profilen har mindre problemer med knirk. Voks-stikkene kommer i mange farger og kan blandes om ønskelig for å. Skiftenøkkel i fritt fall mot parkett resulterte i – absolutt ingenting. Merk at verktøyet har skarpe rifler på den ene siden og runde på den andre.


Skarpe rifler benyttes for fjer- ning av voks på flater og runde for kanter og hjørner. Etter at du har fylt opp med voks, må du vaske over stålullfuktet med møbelrens og. Kilder: Kärch parkett, Alanor, snekker Otto Robsahm.


Hardvoksolje kombinerer de beste egenskapene hos voks og olje. Oljens gode, penetrerende egenskaper beskytter treverket ved å forsegle . Gjenopprett fargen i skadede planker raskt og enkelt med voks som fås i alle Pergos gulvfarger. Inneholder smeltekniv, kam, voksblokker.


Voks tåler mer enn vanlig olje og kan gi et like matt preg. Hardvoksolje kombinerer egenskapene i olje og voks. Spesielt egnet for gulv av heltre, parkett, OSB eller kork – Osmo Hardvoks-Olje beholder treets karakter og utseende samtidig som den gir det en vann- og . Vil du ha et nytt uttrykk på tregulv eller parkett, trenger du ikke nødvendigvis bytte. Helt nytt hus med parkett som aldri har vært lakket eller oljet før, eller. Osmo hardvoks natur er et pleieprodukt til oljet og hvitoljet parkett.


Hardvoksen legger seg som et filter og gir god beskyttelse mot smuss og skitt. Voks slites raskere enn lakk, men er enkel å fornye. Med en mørkere parkett på gulvet kan du sette et elegant og eksklusivt preg på . Noen tips til løsemiddel som kan fjerne poleringer?


Har aldri lagt noe som heldst boning eller voks på parkett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.