fredag 11. september 2015

Valmet takkonstruksjon

Heggtoppen - ny takkonstruksjon med valmet tak. Monteringsanvisning Veranda med valmet tak Rev. Valmet mansardtak eller kombinert valm-mansardtak er et mansardtak som har fall til.


Takkonstruksjon, Steigerwaldstadion fra Tyskland. Hei, Jeg skal bygge tak over en del av terassen, og vil ha valm på dette for at det skal stå i stil med hustaket. Vedlegg: Søknad om dispensasjon for valmet takkonstruksjon av 15. Søknad om dispensasjon for overskridelse av utnyttelsesgrad av 28.


Valmet takkonstruksjon, tekket med skifer. Vinduer er skiftet til 2-lags isolerglass montert i trekarmer. Takkonstruksjon over hovedinngang: Plassbygd takkonstruksjon med ukjent oppbygging. Deler av taket er flatt og deler er bygd som en valmet takkonstruksjon. Valmet takkonstruksjon tekket med betongstein.


Vinduer med og 3- lags isolerglass fra byggeåret. Yttervegger i bindingsverk kledd med panel.

Valmet takkonstruksjon i tre tekket med betongstein. Yttertak i valmet takkonstruksjon tekket med takpapp. Vinduer og terrassedør med 2-lags isolerglass fra byggeår, store . Dovre er et hus med en stor bygningskropp i to etasjer med valmet takkonstruksjon. Mellom etasjene er det en flott halvsirkelformet trapp.


Det er en valmet takkonstruksjon som er tilpasset byggets art og karakter. Takformen er valgt for å videreføre eksisterende . Yttervegger i bindingsverk av tre med utvendig stående trekledning. Valmet takkonstruksjon av plassbygde takstoler.


Tak tekket med shingel og helsveiset papp. Stilarten preges av store hus med høyreiste saltak, bratt takvinkel og ofte valmet takkonstruksjon. Andre karaktertrekk er smårutete vinduer og . Valmet takkonstruksjon med tverrvegger og åser av tømmer. Valmet taket som også er av tømmer (grovbarket rundstokk) ,er bygget som et åsetak med . Leilighet med soverom og balkong på byens .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.