torsdag 24. september 2015

Treolje innendørs

Veggvoks er et vannbasert produkt som egner seg for innendørs bruk på nye eller. Treolje er egnet til innendørs overflatebehandling av alle trevegger og . Oljen gir en slitesterk overflatebehandling som er ideell for kjøkkenbenker, bord og eksklusivt treverk innendørs. Miljøtilpasset olje for oljing av ubehandlet eller tidligere oljet tre. Olje inn utemøbler, treheller, terrassegulv og andre utsatte underlag av tre så står de bedre i mot vær og vind.


Her finner du treolje som passer ulike treslag. På trykkimpregnert treverk brukes Gjøco treolje enten som fargeløs eller brekt . Fremhever treets åretegning og gir en vannavvisende overflate; Motvirker uttørking og sprekkdannelse; Anvendes til utendørs trevirke på treterrasser og . IKEA - BEHANDLA, Treolje til innedørs bruk, Beskytter treet både på overflaten og i. For ubehandlede eller oljebehandlede tremøbler for innendørs bruk, . Elit Treolje er basert på en spesialbehandlet linolje helt uten White spirit terpentin. TREMAX TREOLJE -Lys er basert på foredlede planteoljer, lavaromatisk. TREMAX TREOLJE -Lys -brukes på lyst bar -og løvtre innendørs og spesielt på . Beskrivelse: Eksklusiv, oljebasert treolje, som gir en sterkt vannavvisende . Kvalitetsolje til innendørs bruk som gir en nydelig silkematt glød og en naturlig overflate.


Kirsebær, Teak, Mahogni, Bøk, Eik, Merbau, Nyatoh og lignende tresorter. Edeltreolie er utviklet så den kan brukes på både ute og innendørs tre. DETTE ER TERASSEOLJEN DU SKAL BRUKE FOR Å FÅ DEN BESTE OG MEST HOLDBARE OLJEN TIL DIN TERASSE.


Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f. Sterkt alkalisk rengjøringmiddel som fjerner gammel treolje, smuss og forurensing. Nedenfor løser vi ulike problemer med penetrerende treolje, impregneringsolje, rustolje og olje for teak og fete treslag. Terskler av eik vedlikeholdes med treolje etter behov, tørk av overflødig olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.