torsdag 24. september 2015

Tapetserte veggplater

TAPETSERTE VEGGPLATER WALLS4YOU Forestia har etter flere års produktutvikling gleden av å presentere høykvalitets sponplater for vegg med ferdig . Walls4You – Ferdig tapetserte veggplater. TREND kolleksjonen er for deg som vil ha det nyeste. Lekker både som fondvegg og i hele rommet. Med ferdige veggplater får du gjort oppussingsjobben raskt og enkelt. Walls2Paint, eller ferdig tapetserte veggplater, . Walls2Paint er veggplater som er ferdig grunnet og tapetsert, beregnet for maling og tapetsering.


Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. For eksempel skal ikke ferdig tapetserte plater vaskes. Leverandøren Forestia har løst dette problemet og laget ferdige plater laget av spon som er tapetserte med fibertapet. Få et rom for alle festlige anledninger med veggplater fra Huntonit. Ferdig grunnede og tapetserte veggplater beregnet for maling.


Huntonit eller Forestia fra Byggma har masse fint. Ferdig malte plater og faktisk ferdig tapetserte plater. Ferdigtapetserte plater gir deg ny vegg på 1-2-3.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.