mandag 14. september 2015

Sjekkliste våtrom

Krav til KS rutiner og sjekklister hos ansvarlige utførende Kontroll av produksjonsunderlag . Bla om for en nyttig sjekkliste for deg som ønsker et optimalt våtrom. Sjekkliste for fuktsikring på våtrom (NY); Sjekkliste for planlegging og . Ekspertenes sjekkliste når du skal pusse opp badet. Disse åtte punktene er utarbeidet av Fagrådet for våtrom, og er en nyttig hjelper når du . Dette bladet inneholder sjekkliste for prosjektering av tømrerarbeider i våtrom.


Sjekkliste for utførelse av tømrerarbeider i våtrom er vist i BVN 62.

For eksempel skal du utbedre sopp og råte på et baderom er det viktig at den du velger er sertifisert for våtrom. Vi anbefaler defor at du også går gjennom alle . I tillegg har vi foretatt revisjon av eksisterende rutiner og sjekklister. Rutine for kontroll av fuktsikring av våtrom i boliger (ny). Krav til våtrom i forskrift om tekniske krav til byggverk.


Sjekkliste for å kartlegge de mest utsatte områder for fuktskader i boligen. Dugging, dråper på overflater og sølvkre. Kontroll av kvalitetssystem for tetthetskontroll.


Dokumentert kvalitetssikring (for eksempel sjekkliste).

Sjekklister og gode råd når du skal pusse opp kjøkkenet, trenger rørlegger eller har oppdaget fukt på badet. Litex montert på gulv krever full understøttelse og stabilt underlag. Lukt: Sjekk særlig våtrom og kjellerbo det skal ikke lukte mugg og fukt, tegn på råte og sopp. Alle utfylte sjekklister skal arkiveres i Skanska DM.


Mal – Sjekkliste for innvendige vegger og innside yttervegger. Fagrådet for våtrom har utviklet Byggebransjens våtromsnorm, som er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom, og viser at bedriftene besitter rett . SJEKKLISTE FOR EGENKONTROLL I LEILIGHETEN. Sjekkliste myngdighetskrav og prosjekteringsgrunnlag (TEK10).


I neste fase skal kvalitetsplanen viderearbeides.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.