fredag 25. september 2015

Grå laminat

Laminatgulv kombinerer funksjonalitet med det beste innen design og teknikk. Moderne Grå Eik er et moderne laminatgulv med m la… kr 1800. Egger bardolino grå eik er en svært lekker laminat, ….

Pergo 1-stav Longplank Living Expression Resirkulert Grå Eik. Finn det perfekte gulvet med vår nye, enkle Gulvsøker og. Original Elegant Eik Soft Grå er et laminatgulv som er behagelig mot bare føtter. Overflaten er laget av ekstremt slidesterkt høytrykkslaminat, som sikrer at gulvet .

Laminatgulv Grå Vintage Eik Original 11mm. Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett. Overflaten er også børstet og strukturert, og dette er laminat av aller høyeste kvalitet! Et stilrent gulv i 1-stavs utførelse med en behagelig ren gråfarge.


Treets kvister og åringer kommer godt frem og gir gulvet et elegant utseende. Kronotex Mammut er et laminatgulv til bruk både privat og kommersielt (hard bruk). Egner seg svært godt for alle typer bruk i hjemmet,og kan brukes i . Vi har laminat til vanlig (hard) husbruk og høy trafikkerte offentlige miljøer.


BerryAlloc Original var starten på BerryAlloc-eventyret.

Da BerryAlloc lanserete dette gulvet i 199 revolusjonerte . Dette laminatgulvet i eik, har en flott og spesiell antikkgrå overflate, som gjør den meget interessant. Dette laminatgulvet i eik er flott og meget spesielt og kan . Gulvunderlag produsert av ekstrudert polystyren (XPS) beregnet for flytende gulv som laminat, parkett og massive gulv. Velger du laminat, får du en meget slitesterk benk som holder seg like fin år etter år.


Q-ba er utført med skrog i mm spon med lys grå høytrykkslaminat (L 40LP). Fronter på dører og skuffer er i 12mm x-finer belagt med høytrykkslaminat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.